Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Ok
Menü

Thierry Mugler - Alien (30ml) - EDP

Ár:
27.360 Ft (21.543 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 3563-30
Elérhetőség: Raktáron
Brand: Thierry Mugler
Várható szállítás: 2023. december 06.
Típus: női
Kiszerelés: 30 ml

Paraméterek

Illatkategória Orientális

Leírás

Egy drámai mozdulattal végigfut a lényeg az indiai jázmin és intenzív szeretettel érint meg Alien Thierry Mugler tervező által. Nyugtalanító, hipnotikus . Alien-nek nem célja, hogy rögzítse egy turista pillanatfelvételeit minden földi paradicsomban, de felidézi egy utópisztikus elképzelést a transzcendens világban. A plüss fehér borostyán, a megfojtó erdők és a bizsergető citrusok összejátszanak ellened hogy eredeti elixírjük által egyedülálló lila üvegcsében végigkísérjék a napod.

FIGYELEM! A parfüm utántöltő!!!!

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.