Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a ragyogj.hu webáruház sütiket alkalmazzon. A feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni!
Adatvédelmi nyilatkozat

Menü

Thierry Mugler - Alien (30ml) - EDP - (újratölthető)

Ár:
28.310 Ft
Cikkszám: 3563-30
Brand: Thierry Mugler
A termék nem rendelhető!
Kifutás dátuma:
2024-06-18

Leírás

Egy drámai mozdulattal végigfut a lényeg az indiai jázmin és intenzív szeretettel érint meg Alien Thierry Mugler tervező által. Nyugtalanító, hipnotikus . Alien-nek nem célja, hogy rögzítse egy turista pillanatfelvételeit minden földi paradicsomban, de felidézi egy utópisztikus elképzelést a transzcendens világban. A plüss fehér borostyán, a megfojtó erdők és a bizsergető citrusok összejátszanak ellened hogy eredeti elixírjük által egyedülálló lila üvegcsében végigkísérjék a napod.

FIGYELEM! A parfüm utántöltő!!!!

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.