Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Ok
Menü

Ted Lapidus - Lapidus Pour Homme (100ml) - EDT

Ár:
9.160 Ft
Cikkszám: 3558-100
Brand: Ted Lapidus
A termék nem rendelhető!
Kifutás dátuma:
2024-02-21

Leírás

Az illat összetétele

Az illatkompozíció nyitányában az ananász és a citrusok zamatos gyümölcsös illatjegyei dominálnak, melyeket a levendula, üröm és borókabogyó még erőteljesebben aromás és jellegzetesen férfias akkordjai egészítenek ki. Ezt követően az édes méz, fenyőtömjén, erdeifenyő és brazil paliszanderfa melengető illatát, valamint a jázmin, rózsa és gyöngyvirág virágos társulását fedezheti fel. A Ted Lapidus Lapidus Pour Homme alapillata a cédrus és szantálfa fás akkordjain, a földes pacsuli, az érzéki pézsma, illetve melengető ámbra illatán nyugszik, mindezt pedig erős dohány aroma ragyogja be.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.