Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a ragyogj.hu webáruház sütiket alkalmazzon. A feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni!
Adatvédelmi nyilatkozat

Menü

Shiseido - Zen (100ml) - EDP

Ár:
22.420 Ft
Cikkszám: 7274-100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 22.
Brand: Shiseido
Típus: női
Kiszerelés: 100 ml

Paraméterek

Illatkategória Fás

Leírás

1872-ben Arinobu Fukuhara tervezte a Shiseido-t, a korábbi gyógyszerész a japán haditengerészet állományban volt, amely nyugati típusú gyógyszereket késztettek az embereknek Japánban, ahol a gyógynövény még a norma . Az első gondolat az volt, hogy bőrpuhító krémes folyadékot alkosson,egy púdert amilyen még mindig dívik Japánban.Majd ennek gondolatiságát követve született meg a Japán hagyományokat tisztelő keletiesen finom illat.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.