Menü
Salvador Dali - Sun & Roses (100ml) - EDT Katt rá a felnagyításhoz

Salvador Dali - Sun & Roses (100ml) - EDT

Ár:
4.600 Ft (3.622 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 33247-100
Elérhetőség: 0
Brand: Salvador Dali
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: női
Kiszerelés: 100 ml

Leírás és Paraméterek

FIGYELEM, A TERMÉK TESTER!!!!

2013-ban piacra dobott illat, mely igyekszik meragadni a nyári kert hangulatát, ami teli van illatos, nyíló rózsákkal. Spontán és vidám hangulat egy napsütéses napon, és a pozitív energiát sugárzó nő…

Az összetételért Dorothee Piot-t illeti az elismerés. Fejjegyeiben érezhető a rózsaszín grapefruit, a bergamot és az édes alma, a szívben ott van egy csokor virág, rózsák, porszerű ibolya és finom gyöngyvirág. Az alap fehér pézsma, szantálfa, cédrus és vanília keveréke.

 Salvador Dali (1904 - 1989) vitathatatlanul a huszadik század egyik legnagyobb zsenije volt. Munkássága a művészet sok ágát felöleli, az önkifejezés minden formája megihlette élete során, beleértve a filmezést, a szobrászatot és a fotográfiát is. Dali szerint fontos, hogy az ember mind az öt érzékét folyamatosan használja, és hogy a művészet meg is mozgassa ezeket… valószínűleg ebben a szellemben készítette első parfümjeit, melyeknek múzsája leginkább a felesége, Gala volt.

Az első női parfüm 1983-ban indult, üvegét maga Dali tervezte. Parfümjei magukkal sodornak, elszakítanak a valóságtól, és segítenek saját énünket felszínre hozni.