Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Ok
Menü

Salvador Dali - Laguna (50ml) - EDT

Ár:
6.930 Ft (5.457 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 3426-50
Elérhetőség: Raktáron
Brand: Salvador Dali
Várható szállítás: 2023. június 15.
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: női
Kiszerelés: 50 ml

Leírás

Meleg, virágos illat, a tenger partot idézi fel, ahogy Ön jól érzi magát a meleg, déli napsütésben, az egzotikus virágok intenzív aromáját érezvén. A fejjegy friss és gyümölcsös: mandarin, grapefruit, őszibarack és sárgabarack. A szívillatot jázmin, rózsafa, írisz és gyöngyvirág adja. Az alapilat tonkabab, cédrusfa, pacsuli és vanília keveredése. 1991-ben alkotta Marc Buxton.

 Salvador Dali (1904 - 1989) vitathatatlanul a huszadik század egyik legnagyobb zsenije volt. Munkássága a művészet sok ágát felöleli, az önkifejezés minden formája megihlette élete során, beleértve a filmezést, a szobrászatot és a fotográfiát is. Dali szerint fontos, hogy az ember mind az öt érzékét folyamatosan használja, és hogy a művészet meg is mozgassa ezeket… valószínűleg ebben a szellemben készítette első parfümjeit, melyeknek múzsája leginkább a felesége, Gala volt.

Az első női parfüm 1983-ban indult, üvegét maga Dali tervezte. Parfümjei magukkal sodornak, elszakítanak a valóságtól, és segítenek saját énünket felszínre hozni.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.