Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a ragyogj.hu webáruház sütiket alkalmazzon. A feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni!
Adatvédelmi nyilatkozat

Menü

Salvador Dali - Eau de Ruby Lips (100ml) - EDT

Ár:
9.190 Ft
Cikkszám: 3414-100
Brand: Salvador Dali
A termék nem rendelhető!
Kifutás dátuma:
2024-06-18

Leírás

Virágos- gyümölcsös illat nőknek 2005-ből, tervezője Michel Almairac.

Fejjegyek: grapefruit, gyapot és gyöngyvirág

Szívjegyei: ananász, magnólia, és lonc

Alap illatai: borostyán, pézsma és cédrus.

 

Ahogy a neve is sugallja, az Eau de Ruby Lips egy könnyebb,értelmezhetőbb illat. A palack négyszögét lágyítja a gömbölyű szájak körvonala. Az illat emlékeztet a mohás erdőben való sétára, ahol érezni a bogyók porított virágos aromáját, és a titokzatos jegyeket. Ha keresi a tökéletes absztraktot, amit egy irodában is illendő viselnie akkor a keresés véget ért.

 

 Salvador Dali (1904 - 1989) vitathatatlanul a huszadik század egyik legnagyobb zsenije volt. Munkássága a művészet sok ágát felöleli, az önkifejezés minden formája megihlette élete során, beleértve a filmezést, a szobrászatot és a fotográfiát is. Dali szerint fontos, hogy az ember mind az öt érzékét folyamatosan használja, és hogy a művészet meg is mozgassa ezeket… valószínűleg ebben a szellemben készítette első parfümjeit, melyeknek múzsája leginkább a felesége, Gala volt.

Az első női parfüm 1983-ban indult, üvegét maga Dali tervezte. Parfümjei magukkal sodornak, elszakítanak a valóságtól, és segítenek saját énünket felszínre hozni.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.