Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Ok
Menü

Salvador Dali - Le Roy Soleil Extreme (50ml) - EDT

Ár:
3.250 Ft (2.559 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 28642-50
Brand: Salvador Dali
A termék nem rendelhető!
Kifutás dátuma:
2022-12-16

Leírás

A 2012-es kiadású parfümöt Dali azon akvarelljei ihlették, melyekkel a festő tisztelgett XIV Lajos francia király előtt, akit Napkirálynak szólítottak. Fényűző, erős és karakteres illat.

Fejjegyei:  bergamot, olasz citrom , ananászlevelek ,  szívillatai kimondottan férfias aromák, úgymint a kardamom , a levendula és az élénkítő zöldalma, míg alapja kimondottan elegáns,  haiti vetiver, moha , ámbra és pézsma keveréke.

Salvador Dali (1904 - 1989) vitathatatlanul a huszadik század egyik legnagyobb zsenije volt. Munkássága a művészet sok ágát felöleli, az önkifejezés minden formája megihlette élete során, beleértve a filmezést, a szobrászatot és a fotográfiát is. Dali szerint fontos, hogy az ember mind az öt érzékét folyamatosan használja, és hogy a művészet meg is mozgassa ezeket… valószínűleg ebben a szellemben készítette első parfümjeit, melyeknek múzsája leginkább a felesége, Gala volt.

Az első női parfüm 1983-ban indult, üvegét maga Dali tervezte. Parfümjei magukkal sodornak, elszakítanak a valóságtól, és segítenek saját énünket felszínre hozni.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.