Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Ok
Menü

Prada - Prada Amber Pour Homme Intense (50ml) - EDP

Ár:
12.500 Ft (9.843 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 19656-50
Elérhetőség: 0
Brand: Prada
Várható szállítás: 2022. június 29.
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: férfi
Kiszerelés: 50 ml
Menny.:

Leírás

Az Amber Pour Homme Intense a 2006-ben piacra dobott elősdjének újragondolt, intenzívebb változata. Ugyanolyan kifinomult és férfias, köszönhetően az intenzív aromáknak, kiváló keveréke a hagyománynak és a modernitásnak.

Fejjegyei a bergamot, a mirha, az indonéz pacsuli és a vanília. Szívjegyei közt ott van a bergamot, a gyanta és a pacsuli, míg alap illatait főként a vanília és a borostyán adja.

A Prada céget a Mario és Martino Prada alapította 1913-ban. Az üzlet Angliából importált bőrárukra, utazótáskákra szakosodott. Bár Mari o mindig is tiltakozott az ellen, hogy nőket vegyen be az üzletébe, ironikus módon, halála után, a fiát nem érdekelte az üzlet, feleségére bízta annak vezetését, akitől később a lányuk, Miuccia vette át a stafétabotot. Miuccia Prada 1977-ben találkozott későbbi férjével, Patrizio Bertellivel, aki 17 éves kora óta vezette saját bőráru üzletét, és aki a találkozást követően csatlakozott a Prada céghez. Tanácsai nagyban hozzásegítették Miucciát, hogy a divat élvonalába juttassa a céget. Bertelli javaslata volt, hogy ne importáljanak több angol terméket, és hogy modernizálják a cég saját készítésű, ódivatú táskáit és bőröndjeit. A taktika bevált, és mire egy évvel később Miuccia Prada átvette az üzletvezetést, a korábban anyagi gondokkal küszködő cég éves bevétele körülbelül 400.000 dollár volt. A Prada első igazi sikerterméke egy vízhatlan hátizsák volt, amit abból az anyaagból készített, mellyel még nagyapja borította anno az utazóládákat. A siker mondjuk nem jött rögtön, mert reklámra akkoriban még nem igazán költöttek.

1983-ban a Prada üzletet nyitott Milánóban, majd Firenzében, Párizsban, Madridban és New Yorkban is. 1984-től gyártanak cipőket, majd 1988-tól ruhákat is készítenek. Klasszikus, mai napig népszerű táskáikat 1985-től gyártják. Nevük mai napig egyet jelent a luxussal, egy-egy Prada táska akár státuszszimbólumnak is beillik.

A Prada első illata 2003-ban jelent meg, korlátozott számú parfümöket kezdtek gyártani. A nagy sikerre való tekintettel 2004-ben bevezették a Prada Amber-t, mely már tömegtermelésben készült. Ezt számos más nagy sikerű női illat követte, majd elterjedtek a férfi parfümök is, melyek nem kevéssé váltak sikeressé és népszerűvé.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.