Menü
Police - To Be (125ml) - EDT Katt rá a felnagyításhoz

Police - To Be (125ml) - EDT

Ár:
6.050 Ft (4.764 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 27705-125
Elérhetőség: Raktáron
Brand: Police
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: férfi
Kiszerelés: 125 ml

Leírás és Paraméterek

A parfüm akár Hamlet mondatát is idézheti: "Lenni vagy nem lenni, ez itt a kérdés" -  modern, férfias és lázadó módon. Az illat alapját a feketebors adja, kiegészülve a grapefruit, az ibolyalevél, a cédrus és a pacsuli illatával.

   

 

   

Az olasz márka története az amerikai rendőrségi napszemüvegek formája alapján készített egyedi stílusú, merész napszemüvegek gyártásával kezdődött az 1980-as évek végén. A 21. század első éveiben az órapiacot is célba vették, produktumaikkal pedig hasonló hatást értek el, mint szemüvegeikkel. A cég extravagáns termékeinek megjelenése és hatékony reklámhadjárata révén számos világsztárt megnyert magának az európai törzsközönség mellett. Csak néhány nagy név a sztárok közül: George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas. Ők amellett, hogy reklámarcai, egyben aktív viselői is a POLICE divatos és változatos termékeinek.

   

Természetesen a márka az elmúlt 25 esztendőben folyamatosan fejlődött. 1997-ben a Police bemutatta első parfümjeit. A Police legismertebb parfümpárosa a kissé ugyan morbid, de a kívánt hatást teljes mértékben elérő, színes, koponyás parfümök.

   

A Police parfümök az energikus embereknek ajánlottak, akik erős személyiséggel bírnak. A modern illatok segítenek az egyedi image kialakításában, általuk vonzóbbakká és szexisebbé válhatunk.

Illatkategória Fás