Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Ok
Menü

Police - To Be The Illusionist (125ml) Teszter - EDT

Ár:
3.000 Ft (2.362 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 38303-125
Brand: Police
A termék nem rendelhető!
Kifutás dátuma:
2022-12-16

Leírás

A The Illusionist azon férfiaknak készült, akik szeretik lenyűgözni az embereket, csábítóak, és büszkék különc személyiségükre. Fejjegyeiben a vizes jegyeket kiemeli a bergamot és a zöld borostyán, mely frissességet ad a provokatív összetételű illatnak. A szív púderes akkordjaiban az íriszt kombinálták a fehér cédrussal, mindezt egy zsályás illat lengi be fátyolszerű könnyedséggel. Alapillataiban megtalálható a pézsma, a kasmír, illetve bőrszerű illatjegyek. 2012-es kiadású illat.

Az olasz márka története az amerikai rendőrségi napszemüvegek formája alapján készített egyedi stílusú, merész napszemüvegek gyártásával kezdődött az 1980-as évek végén. A 21. század első éveiben az órapiacot is célba vették, produktumaikkal pedig hasonló hatást értek el, mint szemüvegeikkel. A cég extravagáns termékeinek megjelenése és hatékony reklámhadjárata révén számos világsztárt megnyert magának az európai törzsközönség mellett. Csak néhány nagy név a sztárok közül: George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas. Ők amellett, hogy reklámarcai, egyben aktív viselői is a POLICE divatos és változatos termékeinek. Természetesen a márka az elmúlt 25 esztendőben folyamatosan fejlődött. 1997-ben a Police bemutatta első parfümjeit. A Police legismertebb parfümpárosa a kissé ugyan morbid, de a kívánt hatást teljes mértékben elérő, színes, koponyás parfümök.

A Police parfümök az energikus embereknek ajánlottak, akik erős személyiséggel bírnak. A modern illatok segítenek az egyedi image kialakításában, általuk vonzóbbakká és szexisebbé válhatunk.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.