Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Ok
Menü

Playboy - Hollywood (100ml) - EDT

Ár:
1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 11223-100
Elérhetőség: 0
Brand: Playboy
Várható szállítás: 2020. október 28.
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: férfi
Kiszerelés: 100 ml
Menny.:

Paraméterek

Illatkategória Orientális

Leírás

" Néhány ember eleve szerencsésnek született... "  ez a mottója az új Playboy parfümsornak, mely négy nagyvárosról kapta nevét: Hollywood, Malibu , Miami és Vegas . Az illatok megtestesítik a négy nagy város sajátos stílusát és dinamikáját, megmutatja az ott élő emberek sajátos jellemvonásait, de ami mind a négyben közös, az az erotikus felhang, mely beindítja a nők fantáziáját.

  A Playboy Hollywood egy keleties - fás illat , amely a hírességek világát idézi. Fejjegyei a mandarin és a bergamot , valamint a kakukkfű és az elemi . Szívjegyei a levendula , a jázmin , a rózsafa és a cédrus. Alap illatai a vetiver, a pézsma ,az  ámbra , a vanília és a szantálfa A Playboy Hollywood 2008-ban került piacra, tervezője Vincent Kuczinski .

Párizs az illat fővárosa, mondják, így nem meglepő módon a Coty Inc. története is itt kezdődött, mintegy 100 évvel ezelőtt. Az ambiciózus fiatalember, Francois Coty, nem csupán az illatok megkomponálásához értett. Ami kiemelte szaktársai közül, az a piacérzékenysége volt. Gondosan ügyelt az esztétikus csomagolásra, és a jól hangzó, az illatokkal harmonizáló márkanevekre. Felismerte a reklám és a termékbemutatók fontosságát. Méltán érdemelte ki a „modern illatszergyártás atyja” nevet.

És talán a legfontosabb volt, hogy mindezt ne csak a felső tízezer engedhesse meg magának. Elérhető áron akart nemes parfümöket és kozmetikumokat kínálni. Idézet: „Lepd meg a nőt a legjobb termékkel, amire csak képes vagy, dobd piacra egy olyan tökéletes üvegben, amely egyszerűségében gyönyörű, egyúttal a benne rejlő illat is kifogástalan, add ésszerű áron, és olyan méretű üzlet születésének leszel a tanúja, amilyet nem látott még a világ!”

A cég ma már mind az öt kontinensen jelen van, a világ legnagyobb illatszer gyártó cégévé fejlődött.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.