Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Ok
Menü

Paris Hilton - Heir (100ml) - EDT

Ár:
6.500 Ft (5.118 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 6135-100
Elérhetőség: Raktáron
Brand: Paris Hilton
Várható szállítás: 2021. október 27.
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: férfi
Kiszerelés: 100 ml

Leírás

Paris Hilton „Örökös” nevű parfümje 2006-os kiadású.

Az illat jellemző aromái: bőr, szantálfa, borostyán, pacsuli, levendula, pézsma, fenyő gyanta, balzsam fenyő, mandarin levél és bergamot.

Paris Hilton a híres Hilton dinasztia 1981-ben született tagja. Születésétől aluxus életforma adatott meg neki, hírneve csak később lett: volt modell, szerepelt televízióban, számos botránya volt, mely mind-mind egyre ismertebbé tette őt.

Emellett képes volt arra, hogy a kétes hírnévből előnyt kovácsoljon: nevét márkanévvé tette,ruhákat, parfümöket, kiegészítőket, ékszereket dobott piacra.

Paris mondjuk nem az első híresség, aki saját parfümöket kezdett forgalmazni, de kevesen lettek annyira népszerűek, mint Ő.  Jól megfogalmazott illatai, melyek bárki által megfizethetőek,hamar az eladási listák élére kerülte.

Első parfümje 2004-ben került piacra, és bár kezdetben kisszériás gyártást terveztek, a népszerűség emelkedésével kénytelenek voltak ezen változtatni.

Azóta egy sor férfi és női illat született, és lett népszerű Paris neve alatt.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.