Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Menü

Paloma Picasso - Minotaure (75ml) - EDT

Ár:
14.200 Ft
Cikkszám: 3168-75
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 30.
Brand: Paloma Picasso
Típus: férfi
Kiszerelés: 75 ml

Leírás

A Minotaurusz visszatérő téma a művész Pablo Picasso munkásságában, így a parfüm neve tulajdonképpen tisztelgés édesapja, és annak munkássága előtt. Az illat 1992-ben debütált.

Fejjegyek: koriander, tárkony, galbánum, aldehidek Megjegyzés szív: muskátli, jázmin, rózsa, gyöngyvirág Megjegyzés alap: vanília, szantálfa, tonkabab, ámbra

A világhírű festő, Pablo Picasso lánya 1949-ben született. Ő a művészi vénáját a divatban élte ki, ruhái mellett híres volt az általa tervezett Tiffany lámpákról is, és ékszereket is tervezett. Nagyapja Emile Gilot korának egyik neves parfümgyártója volt, így hát nem csoda, hogy Paloma is számos saját néven futó illattal örvendeztette meg a világot. Első illata 1984-ben jelent meg.

Paraméterek

Illatkategória Orientális

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.