Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a ragyogj.hu webáruház sütiket alkalmazzon. A feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni!
Adatvédelmi nyilatkozat

Menü

Női parfümök

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
12.400 Ft
Raktáron
4.690 Ft
Raktáron
13.130 Ft
Utolsó 1 db raktáron
7.290 Ft
Brand: Adidas
Raktáron
3.780 Ft
Brand: Adidas
Utolsó 1 db raktáron
4.210 Ft
Brand: Adidas
Raktáron
3.430 Ft
Brand: Adidas
Raktáron
3.690 Ft
Brand: Adidas
Raktáron
3.240 Ft
Brand: Adidas
Raktáron
1.290 Ft
Brand: Adidas
Raktáron
3.330 Ft
Brand: Aigner
Utolsó 1 db raktáron
13.040 Ft
Brand: Ajmal
Utolsó 1 db raktáron
5.450 Ft 4.090 Ft
Raktáron
8.730 Ft
Raktáron
7.480 Ft
Utolsó 1 db raktáron
5.990 Ft 4.495 Ft
Raktáron
8.000 Ft
Brand: Aquolina
Raktáron
6.990 Ft
Brand: Aquolina
Raktáron
5.500 Ft
Brand: Ariana Grande
Raktáron
19.370 Ft

DKNY parfüm: csábítótól a klasszikusig    

Igényes illatot keres, amely nem csak a hétköznapokra, de alkalomra is kiválóan megállja a helyét? A DKNY parfüm nagy előnye, hogy a termékcsalád rendkívül sokféle illattal jelen van a piacon, így a csábos illatvilágtól kezdve az izgalmas, éjszakai hangulatot idézőn keresztül a klasszikus Fragrance-ig többféle minőségi parfüm közül válogathatnak az érdeklődők. A világmárka Donna Karan nevéhez fűződik, ugyanis ő és férje, Stephan Weiss alapították a Donna Karan New York-ot, méghozzá 1984-ben. A cél az volt, hogy olyan illatot alkossanak, mely magában ötvözi a luxust, a kényelmet, és a frissességet, s így sikerüljön minél szélesebb rétegeket megszólítani. Egyébként Donna Karan személyes álláspontja is az, hogy bármilyen termékről is van szó, az mindig kapcsolatban áll az emberi testtel.

Ezt tűzte zászlajára akkor is, amikor a DKNY parfüm kollekcióinak darabjairól volt szó. A mára világszinten ismert és sokak által kedvelt parfümkollekció többféle külön márkanévvel büszkélkedhet, melyek között a férfiruhák, a kozmetikumok és a parfümök egyaránt megtalálhatóak. A színes csomagolásban helyet kapott parfümök egyszerre sugallják a nőiességet, az eleganciát, de ugyanakkor a kényelmet és vele együtt a frissességet is. A hétköznapi elfoglaltságokhoz éppen úgy megtalálhatóak az ideális illatok, mint az esti partyra, vagy a klasszikus megjelenést megkövetelő alkalmakra. A folyamatosan újabb és újabb illatkreációval jelentkező DKNY parfüm az interneten keresztül is elérhető, s miként a tapasztalatok is mutatják, olcsóbban, mint a szaküzletekben. A rendkívül széles választéknak, és a többféle illatnak köszönhetően saját részre és ajándékba is megtalálhatja azt a típust, amely minden felé támasztott követelménynek megfelel. Azt régóta tudjuk, hogy a vonzó megjelenés szerves részét képezi az illat. Miért mondana le a kimagasló minőségű parfümökről, ha azokhoz most minden korábbinál kedvezőbb áron hozzájuthat? A DKNY parfüm korosztálytól függetlenül beváltja a hozzá fűzött reményeket.