Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Menü

Moschino - I Love Love (30ml) - EDT

Ár:
9.580 Ft
Cikkszám: 2995-30
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 27.
Brand: Moschino
Típus: női
Kiszerelés: 30 ml

Paraméterek

Illatkategória Gyümölcsös

Leírás

Az I love you by Moschino-t 2005-ben dobták piacra. Vidám ,gyümölcsös aroma nőknek, fejillataiban megtalálhatóak citrusfélék és piros gyümölcsök: narancs,citrom,grapefruit, ribizli. Szívillataiban virágok sora bukkan fel: gyöngyvirág, gyékény, tearózsa és a fahéjlevél. Alap illatait a tanakafa, a pézsma és a cédrus adja.A palackon robbanásként szóródnak szét a színek: narancs,égszínkék ,sárga. Formáját a Olive Oyl, Popeye barátnőjének sziluettje inspirálta.

Franco Moschino eleinte illusztrátorként dolgozott a neves Versace háznál 1971-től, majd saját céget alapított 1983-ban. A tervező híres formabontó, színes ruhadarabjairól, játékos és excentrikus stílusáról, mellyel szembement a kor divatjával. Moschino először farmereket és alkalmi viseleteket tervezett elsősorban, ezeket gyorsan követték a cipők, a fehérneműk , a rendkívül eredeti megjelenésű utcai viseletek és a parfümök. Korai, 1994-es halála után a ház kreatív irányítása Rosella Jardinihez került. A „Moschino” mára világméretű céggé nőtte ki magát, népszerűségére példa, hogy Kyile Minougenak és Madonnának is terveztek már fellépő ruhákat.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.