Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Menü

Moschino - Cheap And Chic I Love Love (100ml) - EDT

Ár:
13.850 Ft
Cikkszám: 2993-100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 24.
Brand: Moschino
Típus: női
Kiszerelés: 100 ml

Paraméterek

Illatkategória Virágos

Leírás

Az I love you by Moschino-t 2005-ben dobták piacra. Vidám ,gyümölcsös aroma nőknek, fejillataiban megtalálhatóak citrusfélék és piros gyümölcsök: narancs,citrom,grapefruit, ribizli. Szívillataiban virágok sora bukkan fel: gyöngyvirág, gyékény, tearózsa és a fahéjlevél. Alap illatait a tanakafa, a pézsma és a cédrus adja.A palackon robbanásként szóródnak szét a színek: narancs,égszínkék ,sárga. Formáját a Olive Oyl, Popeye barátnőjének sziluettje inspirálta.

   

   

Franco Moschino eleinte illusztrátorként dolgozott a neves Versace háznál 1971-től, majd saját céget alapított 1983-ban. A tervező híres formabontó, színes ruhadarabjairól, játékos és excentrikus stílusáról, mellyel szembement a kor divatjával. Moschino először farmereket és alkalmi viseleteket tervezett elsősorban, ezeket gyorsan követték a cipők, a fehérneműk , a rendkívül eredeti megjelenésű utcai viseletek és a parfümök. Korai, 1994-es halála után a ház kreatív irányítása Rosella Jardinihez került. A „Moschino” mára világméretű céggé nőtte ki magát, népszerűségére példa, hogy Kyile Minougenak és Madonnának is terveztek már fellépő ruhákat.

   

Parfümjeik vidámak, játékosak, egyediek és szexik, és bár illatai elsősorban az ifjabb korosztálynak szólnak, a Moschino illatait viselve bárki újra fiatalnak érezheti magát. Első női illatukat 1987-ben dobták piacra, a férfiaknak szánt első parfümöt 1990-ben mutatták be.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.