Menü
Marc Ecko - Blue (100ml) - EDT Katt rá a felnagyításhoz

Marc Ecko - Blue (100ml) - EDT

Ár:
7.600 Ft (5.984 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 33636-100
Elérhetőség: 0
Brand: Marc Ecko
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: férfi
Kiszerelés: 100 ml

Leírás és Paraméterek

A Marc Ecko Blue 2011 tavaszán indult. Az illat frissítő és modern, citrusok, szilva és fekete ribizli aromájával nyit,majd jön a szív jeges vízi illatokkal, valamint muskátli, levendula, borókabogyó és fűszernövények  keverékével. Az alapillatokat a tölgymoha, a szantálfa és a pézsma adja.

Marc Ecko 1972-ben született Lakewoodban, New Jersey-ben 1972. Kezdettől a kreatív életre volt hivatott, már tinédzserkorában kialakított a szülei garázsában egy stúdiót, ahol saját tervezésű pólóinak árusítása mellett hip-hop öltözékeket is árult, sőt, kis műköröm építő vállalkozást is indított. Bár Ecko egyetemre járt, gyógyszerészetet tanult, kért egy év halasztást a dékántól, hogy kreativitását kiélhesse. Soha nem tért vissza az egyetemre, viszont hamarosan komoly kis divat-birodalmat épített ki. 1993-ban megalapította Ecko UNLTD nevű cégét, majd Hong Kongba utazott, hogy ott is népszerűsítse a márkát. 1996 őszén dobta piacra első teljes kollekcióját, ugyanezen évben felkérték a Jurassic park 2. c. sikerfilm tervezésében való részvételre is, ekkoriban született a máig ismert orrszarvús logó is.

A mai Ecko UNLTD már milliárdos forgalmú, nemzetközileg is elismert, „streetwear” márka az egész világon, férfiak, nők, és gyermekek részére is készítenek ruhákat.

Első illatuk 2009-ben került a piacra, ezt számos másik követte, nagy sikerrel világszerte.

Illatkategória Fűszeres