Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Ok
Menü

L´Artisan Parfumeur - Mechant Loup (100ml) - EDT

Ár:
19.500 Ft (15.354 Ft + ÁFA)
A termék nem rendelhető!
Kifutás dátuma:
2022-12-16

Leírás

Izgalmas erdei illatok tárháza ez a sokak szerint „a legizgalmasabb férfiillat” jelzőt is megérdemlő alkotás. Édeskés parfüm, ám ez ne csapjon be senkit, mélyen megbúvik benne a farkas észveszejtően szexi vadsága, izgató bujasága, melynek egyetlen Piroska sem tudott még ellenállni.

Fő illatjegyek: bors, édesgyökér, ánizs, mogyoró, cédrusfa, szantálfa, guajakfa, méz, mirha, tölgymoha.

A parfümöt 1997-től érhetik el a különleges illatok kedvelői.

A L´Artisan parfümházat Jean Laporte alapította 1976-ban, Párizsban. Parfümjeinek mára valódi kultusza van a niche parfümök rajongói közt. Olyan neves parfümőrökkel dolgozik a ház, mint Bertrand Duchaufour, Jean-Claude Ellena, Anne Flipo, Dora Baghriche-Arnaud, Karine Vinchon Spehner, Celine Ellena, Olivia Giacobetti, Jean-Francois Laporte és Michel Almairac.

Parfümjeiket a természet illatai, utazások, élmények, régi emlékek inspirálják. Nem akarnak kényszeredetten megfelelni a tömegigényeknek, sőt még csak a parfümök komponálásának bevett gyakorlatát is elvetik azért, hogy különleges termékekkel lepjék meg az illatok rajongóit. A cég egyik kultikussá vált illata az 1978-ban készült szederillat, a Mure et Musc, és ne felejtsük el megemlíteni a világ első fügeillatú parfümjét sem, mely 1994-ben, Premier Figuier néven jelent meg. Mint luxusmárka, a L’Artisan Parfumeur a legjobb minőségű összetevőket, esszenciákat használja illatszerei készítésénél, melyeket a jellegzetes üvegcsékben kínál. Az üvegeket a híres üvegkészítő manufaktúra, a Brosse készíti Federico Restrepo terve alapján. Mindössze az alkalmazott címke színe és az illatok egyedi logója különbözteti meg őket egymástól.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.