Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Menü

Lanvin - L Homme Sport (100ml) - EDT

Ár:
9.720 Ft
Cikkszám: 10030-100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 30.
Brand: Lanvin
Típus: férfi
Kiszerelés: 100 ml

Leírás

Rafael Nadal lett az új reklámarc a Lanvin a Lanvin, L 'Homme Sport megjelenésekor 2009 áprilisában. Nadal az ifjúság, az energia és a vitalitás megjelenítője. A Lanvin L'Homme Sport erős és gazdag illat.

   

Fejjegyei a bergamot és a citrom, aromás jegyekkel a szívben, mint a zsálya és a levendula Alapja pézsma, a tölgymoha és a pacsuli.

   

Az illat elegáns, férfias és modern, a mai kor emberéhez illő.

   

A Lanvin divatház Franciaország egyik legrégebbi és legpatinásabb divatháza. Alapítója Jeanne Lanvin, aki eleinte kalapszabászattal foglalkozott. Mikor később férjhez ment,és gyermekei születtek,áttért a gyermekruha készítésre – akkoriban ugyanis a gyerekeket is hasonló ruhákba öltöztették,mint a felnőtteket, ám Jeanne ennél kényelmesebb kollekciókat tervezett, így üzlete hamar felvirágzott. Nevéhez fűződnek a híres „anya-lánya” öltözékek is.

   

Első parfümjének elkészítésében az orosz származású Madame Zed volt segítségére.

   

Lanvin egyike volt a vetiver-használók úttörőinek, ugyanis a vetiver nevű növényi alapanyag ekkor tört be az illatiparba. Első parfümjét számos másik követte, töretlen sikerrel.

Paraméterek

Illatkategória Virágos

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.