Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Ok
Menü

Lagerfeld - Classic (60ml) - EDT

Ár:
6.400 Ft (5.039 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 2640-60
Elérhetőség: 0
Brand: Lagerfeld
Várható szállítás: 2022. június 29.
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: férfi
Kiszerelés: 60 ml
Menny.:

Leírás

1978-ban Ron Winnegrad alkotta meg a  egy keleties-fás illatot. Az illat aldehidek, bergamot, szerecsendió, édes narancs és tárkony keverékével nyit, majd a szívben a cédrusfa,az  intenzív és édes jázmin, az írisz, a pacsuli, a rózsa, a szantálfa és a dohány következnek. Az alapban ámbra, pézsma, tölgy, tonkabab és vanília illatozik.A palackot maga Karl Lagerfeld tervezte.

Karl Otto Lagerfeld 1938. szeptember 10-én született Hamburgban. Édesanyja fehérneműket árult Berlinben, mikor megismerkedett Karl leendő apjával, és 1930-ban össze is házasodtak.

Lagerfeld 1952-ben a család egyik barátjával Párizsba költözött, hogy tehetségét fejleszthesse. Rajzolóként dolgozott különböző divatházaknak. Abban az időben a rajzokra nagyobb kereslet volt, mint a fényképekre, és Lagerfeld bármilyen korszakot képes volt skicceivel visszaadni. 1955-öt írtak, mikor benevezett az International Wool Secretariat által szponzorált versenyre, és kabáttervével díjat is nyert, bár saját bevallása szerint azt szeret legkevésbé tervezni. Kedvence a „kis fekete ruha” ezzel foglalkozik legszívesebben,bár ez a díj nyitott neki utat a további karrierjéhez, ugyanis Pierre Balmain felajánlotta neki első gyakornoki állását. Három évvel később Jean Patou tervezőhöz került, ahol évi két haute couture kollekció került ki a kezei alól, 5 éven keresztül. Mivel nem aratott igazán nagy sikert, úgy érzete, csalódott a divatvilágban, Újra tanulni kezdett, de ezt sem csinálta szívből,így egy ideig inkább a tengerpartokon heverészett.

Később szabadúszóként működött tovább, és többek között tervezni kezdett a Tiziani divatháznak Evan Richards alapítóval karöltve, és itt végre sikert aratott, neve kezdett a hírességek közt is népszerűvé válni. Később dolgozott a Chloe divatháznak, majd a Curielnek, a Fendinek.

Karrierje csúcsa akkor követezett, amikor 1983-ban felkérték, hogy a Chanel divatházat kicsit tervezze újra. Innen kezdve az egész világon ismertté,és elismertté vált.

Paraméterek

Illatkategória Orientális

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.