Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Ok
Menü

Jacomo - Silver (100ml) - EDT

Ár:
10.060 Ft (7.921 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 6025-100
Brand: Jacomo
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
A termék nem rendelhető!
Kifutás dátuma:
2022-12-16

Leírás

A Jacomo – Silver egy  csodálatosan férfias illat, ropogós zöldek,  szantálfa és pacsuli keveréke. Egy kiváló, mindennapos használatra ajánlott illat.

A cég első illatait 1970-ben fejlesztette ki, először  a férfiparfüm jelent meg Eau Cendree néven, majd ezt szorosan követte a női megfelelője, a Chicane . A cég továbbra is egy viszonylag kis üzlet, elsősorban a   New York-i elit tartozik az ügyfélkörükhöz.

Viszonylag ismertté 1980-ban vált, amikor megjelent Jacomo de Jacomo , aminek éles,  férfias illata nagyon jellemző. A következő évtized viszonylagos csendben telt, mindössze pár új illatot dobtak piacra: a  Parfum Rare és a Relook 1985-ben jelent meg, majd 1987-ben jött ki a Coeur de Parfum.

1991-ben tért magához az iparág újra, majd egyre erősödött:megjelent az Ambro and Perle de Silence 1996-ban, majd a rendkívül sikeres Paradox 1998-ban.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.