Menü
Hugo Boss - Pure (75ml) Teszter - EDT Katt rá a felnagyításhoz

Hugo Boss - Pure (75ml) Teszter - EDT

Ár:
8.400 Ft (6.614 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 7705-75
Elérhetőség: 0
Brand: Hugo Boss
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: férfi
Kiszerelés: 75 ml

Leírás és Paraméterek

2008 áprilisában Hugo Boss elindítja új illatát férfiaknak, nagyon erős frissítő jegyekkel. Ez a  modern illat világos, napos citrusfélék keveréke fás jegyekkel. A tisztaság és a víz ihlette Will Andrews-t, mikor megálmodta az illatot. A palack egyszerű, egyenes, szögletes vonalakból épül fel, átlátszó és tele van kékes árnyalatokkal. Fejjegyek: fügevíz és mediterrán citrus, a szív liliom és jácint aromája, alapjegyei közt a Massoia fa dominál.

 

Boss 1885-ben született, szüleinek fehérneműboltja volt Metzingenben, Stuttgart közelében. Az Első Világháború után, 1924-ben Boss saját ruhagyárat alapított, egyszerű, funkcionális viseleteket gyártott, esőkabátokat és sportruhát, nem is gondolt arra,hogy designer-darabokat tervezzen. Manapság már köztudott, hogy később Hugo Boss szállította az SS katonák fekete egyenruháját. A második világháború után ezért elég sokan bírálták, ennek ellenére a cég képes volt a túlélésre, és átváltott a „hétköznapi” ruhák tervezésére és gyártására, mellyel hamarosan népszerűvé vált.

Hugo Boss 1948-ban halt meg, cégét veje, Eugen Holy vette át.  A hatvanas években elkészítették első konfekciós férfizakó-kollekciójukat, mely megalapozta a későbbi sikereket. Az 1960-as és 1970-es években a Hugo Boss öltöny volt a viszonyítási alap, ha a minőség és a divat szóba került. 1969-ben Jochen és Uwe Holy (Eugen fiai) vették át a cég vezetését, nekik köszönhetően vált nemzetközivé a máig is sikeres cég.

1985-ben jelent meg az első Hugo Boss parfüm a Boss Number One. Ezt követte a Boss Elements 1993-ban. Az ezeket követő számos parfüm mind különböző stílusú, hangulatától függően választhat belőlük a márka elkötelezett híve.

Illatkategória Aquás