Menü
Hugo Boss - Hugo Element (90ml) - EDT Katt rá a felnagyításhoz

Hugo Boss - Hugo Element (90ml) - EDT

Ár:
11.250 Ft (8.858 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 9445-90
Elérhetőség: Raktáron
Brand: Hugo Boss
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: férfi
Kiszerelés: 90 ml

Leírás és Paraméterek

A Hugo Boss divatház ezen illatát 2009-ben mutatták be. Reklámarca Jonathan Rhys Meyers, a népszerű ír film-és TV-színész, legismertebb szerepe Henrik 7. a népszerű  „The Tudors” sorozatban. Fejjegyei: aldehidek, üröm, levendula, bazsalikom, bergamot és citrom, szív illatai: koriander, ibolya, muskotályzsálya, jázmin, kömény, gyöngyvirág és rózsa, alap illatai: bőr, szantálfa, ámbra, pézsma, tölgymoha és  cédrus.

 

Boss 1885-ben született, szüleinek fehérneműboltja volt Metzingenben, Stuttgart közelében. Az Első Világháború után, 1924-ben Boss saját ruhagyárat alapított, egyszerű, funkcionális viseleteket gyártott, esőkabátokat és sportruhát, nem is gondolt arra,hogy designer-darabokat tervezzen. Manapság már köztudott, hogy később Hugo Boss szállította az SS katonák fekete egyenruháját. A második világháború után ezért elég sokan bírálták, ennek ellenére a cég képes volt a túlélésre, és átváltott a „hétköznapi” ruhák tervezésére és gyártására, mellyel hamarosan népszerűvé vált.

Hugo Boss 1948-ban halt meg, cégét veje, Eugen Holy vette át.  A hatvanas években elkészítették első konfekciós férfizakó-kollekciójukat, mely megalapozta a későbbi sikereket. Az 1960-as és 1970-es években a Hugo Boss öltöny volt a viszonyítási alap, ha a minőség és a divat szóba került. 1969-ben Jochen és Uwe Holy (Eugen fiai) vették át a cég vezetését, nekik köszönhetően vált nemzetközivé a máig is sikeres cég.

1985-ben jelent meg az első Hugo Boss parfüm a Boss Number One. Ezt követte a Boss Elements 1993-ban. Az ezeket követő számos parfüm mind  különböző stílusú, hangulatától függően választhat belőlük a márka elkötelezett híve.

Illatkategória Gyümölcsös