Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a ragyogj.hu webáruház sütiket alkalmazzon. A feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni!
Adatvédelmi nyilatkozat

Menü

Hermes - Terre D Hermes (200ml) - EDT

Ár:
51.590 Ft
Cikkszám: 15694-200
Brand: Hermes
A termék nem rendelhető!
Kifutás dátuma:
2024-07-12

Leírás

Terre d'Hermès: 2006-ban tervezte Jean-Claude Ellena. A különböző anyagok metaforája, benne van a levegő, a föld és a gyökerek. Ez a csodálatos illat magába foglalja a cédrus, a grapefruit, a narancs, a bors, a rózsa, a muskátli, és benzoin aromáját.

A Hermès 1837-ben indult márka. Thierry Hermès alapította, és minőségi lószerszámok készítésével foglalkozott. Később fia vette át az üzlet vezetését, az ő vezetése alatt készültek el az első nyeregtáskák. 1922-ig kellett várni, hogy piacra dobják az első kézitáskát, azzal a céllal, hogy megcélozzák a náluk vásárló férfiak feleségét is.  A cég híres selyemsáljairól is, melyek közül az első 1928-ban jelent meg,és azonnal ikonikus darabbá vált, manapság már majdnem háromezer különböző dizájnban készülnek. Felmérések szerint minden 25. másodpercben megvásárolnak egy Hermès selyemsálat, melyek érdekessége, hogy mindegyik darab egyformán 90 centiméter hosszú, 65 grammot nyom és 250 selyemgubóból készül.

Az azóta is változatlan Hermès  logó 1950-ben jelent meg. Az első női couture ruházati gyűjtemény Párizsban jelent meg, 1929-ben. 1949 ben került piacra az első Hermès parfüm,  Eau d' Hermès néven. 1961-ben a Hermes parfüm leányvállalattá vált, ugyanebben az évben mutatták be az új illatot is, a  Caleche-t , egy remekművet , amely azonnal piacvezetővévált a modern illatszerek közt. Más nagy illatok követték, mint például a Concentré d' Orange Verte a férfiak, és az Elixir des Merveilles a nők számára.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.