Menü

Givenchy - Play Sport (100ml) - EDT

Ár:
10.200 Ft (8.031 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 24944-100
Elérhetőség: 0
Brand: Givenchy
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: férfi
Kiszerelés: 100 ml

Leírás és Paraméterek

Ez a könnyű és légies illat férfiaknak a Givenchy divatház 2012-ben alkotott parfümje, mely a sportos embert képviseli.

 

Tipikusan nappali illat, egyedülálló férfias keveréke a fűszeres és fás - bors, bergamot, citrom levél, és amyris fa elemeknek, alapja a férfias pézsma, amely órákig érezhető.

 

Légy úriember a Givenchy által, stílusos minden körülmények között.

 

Hubert de Givenchy első kollekciója 1952-ben debütált, de igazán sikeressé 1953-ban lett, mikoris megtalálta múzsáját, aki az ideális nőiesség mai napig elismert szimbóluma. Ő Audrey Hepburn . 40 évig tartó barátság kezdődött, mely idő alatt a brit színésznő lett Givenchy nagykövete . Filmjeiben a főszereplő Hepburn a tervezőruháit viselte leginkább, kifinomultság és elegancia sugárzott minden egyes modellből. A parfüm vonal is Hepburn és a Givenchy közös munkájának eredménye.

 

A L' Interdit nevű illatot Givenchy 1957-ben Hepburn személyes használatára alkotta, derű és Hepburn ragaszkodott hozzá, hogy a parfümöt elérhetővé tegyék mindenki számára.

 

Az évek során a Givenchy illatok némileg változtak, de továbbra is „klasszikus” parfümök készülnek, mint az Amarige és a Xeryus .

 

Bár Givenchy az ihletet egy nőben találta meg parfümök terén is, ennek ellenére szívesen és nagy számban készít parfümöket férfiak számára is.

Illatkategória Gyümölcsös