Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Ok
Menü

Giorgio Armani - Mania (100ml) - EDT

Ár:
34.290 Ft (27.000 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1686-100
Brand: Giorgio Armani
A termék nem rendelhető!
Kifutás dátuma:
2022-12-16

Leírás

Gyönyörű trió, édes árnyalatok: friss, erdei, és ámbrás jegyek, melyek illata nagyon férfiassá varázsolja ezt a parfümöt.

A fejjegyeket a lédús mandarin, majd a sáfrány adja: egyszerű, elegáns és modern.

A frissesség ezen kulcsa jelen van az összes Armani illatban.

A szív értékes fákat idéz: cédrusfa és vetiver. A fa az erő és a szelídség szimbóluma, ugyanakkor meleg és élénk.

Az alap borostyán, a titokzatos anyag, mely meleg és érzéki. 2002-ben alkotta Francis Kurkdjian.

Armani 1934-ben született Piacenza városában, Olaszországban. Tanulmányokat először az orvosi egyetemen folytatott, majd 1957-ben otthagyva az egyetemet, a divat felé fordult érdeklődése.

Áruházi eladóként kezdte, majd a Cerutti cég alkalmazta 1964-ben, majd 1970-től kezdte építeni saját birodalmát.  1974-ben elkészítette első férfiruha-kollekcióját, majd mikor 1975-ben bejegyezte a Giorgio Armani márkát, a női kollekció már ezen név alatt született meg. Igazán népszerűvé akkor vált, amikor az 1980-ban készült Amerikai dzsigoló című filmben Richard Gere az általa tervezett ruhákat viselte. Ezután Hollywoodban mindenki Armani ruhákat akart hordani. 

2000-ben a Forbes magazin a világ legsikeresebb tervezőjévé választotta, ami azért is hatalmas teljesítmény, mert cége nem évszádos múltú családi vállalkozás, hanem valóban viszonylag új szereplő a divat történetében.

Az első Armani parfüm 1982-ben került az üzletek polcaira.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.