Menü

Esprit - Simply You (50ml) - EDT

Ár:
3.650 Ft (2.874 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 29574-50
Elérhetőség: 0
Brand: Esprit
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: férfi
Kiszerelés: 50 ml

Leírás és Paraméterek

Az Espri új illatpárosa 2012-ben jelent meg a piacon. A páros a szerelmet és a bájt testesíti meg, a romantikára és az izgalomra helyezi a hangsúlyt. A Simply You for Him fejjegyei: bergamot,  jázmin és fekete bors, a szív illatok tartalmaznak szerecsendiót, zsályát és afrikai muskátlit, mindezek alapja pedig a pacsuli, a cédrus és s benzoin. Az Esprit márka története egy valódi, romantikus filmbe illő találkozással kezdődött. Minden azzal indult, hogy 1963 nyarán egy csinos szőke lány, Susie Bell kisautójával elindult Tahoe City-be, hogy első nyári munkáját elkezdje. Útközben meglátott stoppos srácot a 89-es út szélén és úgy döntött, felveszi. A srác nem más volt, mint Doug Tompkins. Szinte első pillantásra szerelem volt az övék, amit csak erősített divat iránti közös szenvedélyük. Fél évvel a találkozás után összeházasodtak, és öt évre rá megalapították a világ mára egyik legnagyobbá vált divatmárkáját, az Esprit-et.

Innovatív gondolkodás, nyitott szellem és merészség jellemzi a márkát. Az Espritnél dolgozni élvezet volt, mert Tompkins-ék törődtek alkalmazottaikkal. Emellett már akkoriban nagy hangsúlyt fektettek a környezetvédelemre is, és a mai napig megfigyelhető a tudatosság mind ökológiai, mind szociális késésekben.

A márka már nem csak férfi, női és gyermekruházati cikkek készítésével és forgalmazásával foglalkozik, termékpalettájukban megjelentek a cipők, ékszerek, parfümök és az órák is.

Az Esprit az életkor helyett az életstílusra helyezi a hangsúlyt, és ez az a nyelv, amit a világ mindenpontján ugyanúgy megértenek az emberek.