Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Ok
Menü

Dolce & Gabbana - The One (75ml) - EDP

Ár:
29.630 Ft (23.331 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1287-75
Elérhetőség: Raktáron
Brand: Dolce & Gabbana
Várható szállítás: 2023. június 14.
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: női
Kiszerelés: 75 ml

Paraméterek

Illatkategória Fűszeres

Leírás

A One , Dolce & Gabbana-tól 2006-ban jött létre, és ez a parfüm sorozat azonnali siker lett. A Dolce & Gabbana illat, mint minde illat a D & G háztól, egy "illat karakteres, különleges és csábító, és keletiesen virágos-gyümölcsös illatnak minősül, Dolce & Gabbana ezzel az illatával felveszi a versenyt a többi Dolce & Gabbana parfümökkel. A One illat a kivételes nőké, aki azonnal felhívja a figyelmet nem csak a külsejére, hanem a modorára is, pózol és kiengedi a belső világát.Ez a Dolce & Gabbana parfüm ideális romantikus illat, amely képviseli a romantikát, a boldogságot,a szívvel kimenekülést a szabadságba. Ezt a parfümöt Domenico Dolce és Stefano Gabbana gondolta ki , azt akarták, a One palack is sugárzó aranyból legyen, ami azt jelentette, hogy adózzon az illatszerek hagyományányának és különlegességének, mint a tömör arany kupak-koronát, úgy zárja rá az illanó csodára magát,rejtve előlünk a csábítást az üvegcse kinyitásáig.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.