Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a ragyogj.hu webáruház sütiket alkalmazzon. A feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni!
Adatvédelmi nyilatkozat

Menü

Dolce & Gabbana - The One (50ml) - EDP

Ár:
24.420 Ft
Cikkszám: 1286-50
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 20.
Brand: Dolce & Gabbana
Típus: női
Kiszerelés: 50 ml

Paraméterek

Illatkategória Orientális

Leírás

A One , Dolce & Gabbana-tól 2006-ban jött létre, és ez a parfüm sorozat azonnali siker lett. A Dolce & Gabbana illat, mint minde illat a D & G háztól, egy "illat karakteres, különleges és csábító, és keletiesen virágos-gyümölcsös illatnak minősül, Dolce & Gabbana ezzel az illatával felveszi a versenyt a többi Dolce & Gabbana parfümökkel. A One illat a kivételes nőké, aki azonnal felhívja a figyelmet nem csak a külsejére, hanem a modorára is, pózol és kiengedi a belső világát.Ez a Dolce & Gabbana parfüm ideális romantikus illat, amely képviseli a romantikát, a boldogságot,a szívvel kimenekülést a szabadságba. Ezt a parfümöt Domenico Dolce és Stefano Gabbana gondolta ki , azt akarták, a One palack is sugárzó aranyból legyen, ami azt jelentette, hogy adózzon az illatszerek hagyományányának és különlegességének, mint a tömör arany kupak-koronát, úgy zárja rá az illanó csodára magát,rejtve előlünk a csábítást az üvegcse kinyitásáig.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.