Menü

Diesel - Fuel for Life Spirit (30ml) - EDT

Ár:
11.750 Ft (9.252 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 36828-30
Elérhetőség: 0
Brand: Diesel
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: férfi
Kiszerelés: 30 ml

Leírás és Paraméterek

A Fuel For Life illat új kiadása férfiaknak 2007-ből. Intenzíven férfias, titokzatos, szexi és felháborító. Afrodiziákum a nőknek, új oldalbástya a férfiaknak. A parfüm mögött az „oor” Fabrice Pellegrin.

Citrusos indítás, virágos szív és a fás alap.

A  grapefruit és a keserű-édes fahéj vezeti be az illatot, közepén a narancsvirág és írisz ékeskedik, az alapot a borostyán és a tömjén adja.

Unod már, hogy szolgai módon behódolj a divatipar trendjeinek, miközben inkább egy modern, dinamikus, mégis kényelmes stílusra vágysz?

Renzo Rosso a Diesel-t 1978-ban azzal a céllal alapította, hogy egy nagy szeletet hasítson ki magának a ruhaipar forgalmából. Körülvette magát, kreatív , nyitott gondolkodású emberekkel, stílusbeli szabadságot adott nekik abban a reményben, hogy valami egyedülállót tudnak alkotni.

 Renzo Rosso a kezdetektől fogva hitt benne, hogy bemutathat egy olyan stílust, ahol elmosódnak a határok, nem érdekes a nyelv, és minden országban sikeres lehet.

Renzo Rosso marketinget az Egyesült Államokban tanult, kreativitás Olaszországban, és rendszerességet Németországban.

Amellett, hogy a trendformáló, fiatalos képet sikerült megteremtenie, a Diesel a ruházati cikkek, lábbelik, táskák, fehérneműk, szemüvegek, ékszerek és órák világában a tartós, vidám és divatos vonalat képviseli.

Illatai élénkek, fiatalosak. A Diesel első illata, egy mely egyszerűen Diesel néven debütált, különleges uniszex illat, és 1996-ban indult.

Illatkategória Orientális