Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a ragyogj.hu webáruház sütiket alkalmazzon. A feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni!
Adatvédelmi nyilatkozat

Menü

Davidoff - Cool Water (50ml) - EDT

Ár:
9.280 Ft
Cikkszám: 1048-50
Brand: Davidoff
A termék nem rendelhető!
Kifutás dátuma:
2024-07-18

Leírás

Tíz évvel a nagy sikerű férfi verzió után végre megjelent a Cool Water női kiadása is. Az illat nagyon nyugodt, a tengeri szél és a hideg tengervíz jut eszünkbe róla, valamint gyümölcsök és erdők képe jelenik meg előttünk. Fejjegyei zamatos, hűvös és vizes citrusok, sárgadinnye, birsalma, ananász és lótusz. Szívjegyei szelíd virágok: májusi rózsa, jázmin és a gyöngyvirág. Alapjegyei a pézsma, a vanília, a barack, a szantálfa, az orris és a vetiver. Megálmodója Pierre Bourdon.

 

 

Zino Davidoff egy ukrán származású dohánykereskedő fia volt. Szülei a politikai helyzet miatt 1911-ben Genfbe költöztek, itt nyitottak dohányboltot 1912-ben, ami azonban kevéssé lett sikeres. Zino, hogy a családi üzletet „felturbózza”, tanulmányai végeztével 1924-ben Kubába utazott, hogy hírnevet szerezzen magának és a családjának. 2 évet dolgozott dohányültetvényeken, megismerkedett a kubai szivarral, majd amikor 1930-ban visszatért Svájcba, átvette szüleitől a bolt vezetését, és sikeres üzletet csinált belőle. 1970-ben aztán eladta a céget a Max Oettiger Holdingnak, majd a vájci nagykövetségben vállalt munkát egészen haláláig, 1994-ig. 

Az első Davidoff parfüm , A Davidoff  1984-ben született, és megtestesíti a márka filozófiáját, mely nagyon egyszerű: "jó élet" . 

1996-ban debütált parfümje, a Cool Water továbbra is az egyik legnagyobb számban eladott férfi parfüm.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.