Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Menü

Cuba - Red (100ml) - EDT

Ár:
2.400 Ft
Cikkszám: 7453-100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 30.
Brand: Cuba
Típus: férfi
Kiszerelés: 100 ml

Leírás

Egy fűszeres, férfias illat, mely átadja Kuba izgalmas hangulatát. Fő illatai: dohány, fűszerek, tölgymoha, mindez fás, férfias illatok alapján nyugodva. Tökéletes választás annak, aki szeretne kicsit kilógni a tömegből. Akár az irodában van, vagy elmegy vacsorázni, esetleg csak pihen a kandalló mellett, ez a pompás illata körbelengi, és biztosítja, hogy továbbra is a figyelem középpontjában legyen.

A Fragluxe parfümház illatai a gazdag, egzotikus, virágos és édes, fás-aromás, egyedi illatok, melyeket a Cuba márkanév képvisel. A világon Kuba a fejlett dohányiparáról ismert, természetes, hogy parfümjeik üvege is szivarhoz hasonlít.

Kedvelt férfiparfümjeik közé tertozik a Cuba Black, a Cuba Blue, a Cuba Wild, de kínálatukban megtalálhatunk számos érdekes és fűszeres női illatot is, mint a Cuba Jungle Snake, a Cuba Jungle Tiger és a Kuba Sparkling Zebra.

Paraméterek

Illatkategória Fűszeres

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.