Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Ok
Menü

COMME des GARCONS - Wonderwood (50ml) - EDP

Ár:
22.500 Ft (17.717 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 35862-50
Elérhetőség: 0
Brand: COMME des GARCONS
Várható szállítás: 2022. július 04.
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: férfi
Kiszerelés: 50 ml
Menny.:

Leírás

Zavarbaejtő illat, látványos fejlődés: titokzatos, érzékeket megzavaró koncepció, luxus, felemelő hatás. A világ csodálatos erdőiből létrehozott végső illat a Wonderwood. A Comme des Garcons legújabb illatát, a Wonderwood parfümöt különböző fa illatok alkotják, többek között: Oud, cédrusfa, szantálfa, ciprusfa és guaiacfa. A fás illatok mellé az alapot a pacsuli és a vetiver adja, valamint mindezek kiegészítéséül a szintetikus fa-aromák: Javanol, Cashmeran és Pachminol.

A parfümöt 20110-ben dobták piacraa férfiak nagy örömére, tervezője Antoine Lie.

 

 

 

 

Comme des Garcons-ékat lehet nem szeretni szokatlan, néha erőltetetten posztmodern, szintetikusnak ható parfümeik miatt. A Comme des Garçons divatházat Rei Kawakubo, az avant-garde királynője alapította 1973-ban. Kawakubo zseniális, kísérletező tervező, nem érdeklik a korlátok, sem a szabásban sem a kivitelezésben.  Stílusára jellemző az aszimetria, leleplezett szerkezet, monumentalitás, valamint a szinte életre kelt anyagok alkalmazása. Sohasem érdekelték a divatirányzatok, inkább az anti-divat híve, nem öltöztet sztárokat, interjút szinte sosem ad, mégis a sikeres tervezők között találjuk nevét. Kawabuko eredetileg irodalmárnak tanult, de az egyetem elvégzése után egy japán vegyi és textilvállalat reklámrészlegéhez került. Miután nem talált az ízlésének és az igényeinek megfelelő ruhákat, elkezdett saját magának tervezni és annyira megtetszett neki a divattervezés, hogy megragadt ezen a pályán. Hitvallása, hogy a furcsa is lehet szép és népszerű. A parfümvonala is határvonalon mozog, individualista, férfiasba hajló számozott illatai a mindennapi élet szintetikus illatait házasítják össze a gépi világgal. Illatai túlnyomórészt unisex illatok.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.