Menü
Chanel - Allure Sport Eau Extreme (100ml) - EDT Katt rá a felnagyításhoz

Chanel - Allure Sport Eau Extreme (100ml) - EDT

Ár:
27.000 Ft (21.260 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 25755-100
Elérhetőség: 0
Brand: Chanel
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: férfi
Kiszerelés: 100 ml

Leírás és Paraméterek

Az új Chanel parfüm alkotója Jacques Polge , akire jellemző ez a kombináció: pézsmaszagú árnyalatok, savanykás fűszerek, aromás frissesség és férfias , fás alapok.

 Szicíliai mandarin, menta , ciprus és muskotályzsálya felelősek hideg , növényi felüdülésért.

Van benne még jó adag fekete bors , cédrus és szantálfa is, lágy érzéki pézsma és meleg tonkabab .

Ez a szélsőséges összetétel tükrözi  a frissesség , a fanyarság , az érzékiség  és az erő kombinációját.

Az új kiadás flakonja ugyanolyan alakú, mint az előző Chanel Allure Homme-é. A reklámkampány arca a profi szörfös Danny Fuller. Az  Allure Homme Sport Eau Extreme 2012-ben indult hódító útjára, és sikere azóta is töretlen.

 

A Chanel divatház létrejötte egyértelműen Gabrielle “Coco“ Chanel nevéhez fűződik. Egyszerű varrónői pályafutása hatalmas divatbirodalomban vált teljessé. Az első Chanel bolt Párizsban nyílt 1909-ben.

A márka legismertebb kosztümje 1926-hoz köthető - egy elegáns, fekete szegélyes, térdig érő szoknyából és egy szögletes kabátkából áll, gyapjúból szőve, szintén fekete szegéllyel, aranygombokkal, és szintén Coco nevéhez fűződik a „kis fekete ruha” is, melyet akár alkalmi, akár nappali viseletként is lehetett hordani, minden csak amegfelelő kiegészítők kiválasztásán múlott.

A ház jelmondata a kezdetektől: „az egyszerűség jelenti az eleganciát.” Ehhez tartják magukat mind ruha, mind a kiegészítők, mind a parfümök tervezésekor.

Karl Lagerfeld 1983-tól a ház művészeti igazgatója.

Ő az egyszerű, elegáns vonalakat keverte a friss, újszerű darabokkal, így a fiatalabb generációk is Chanel darabokat kezdtek viselni.

„Egy olyan illatot szeretnék, ami pontosan olyan, mint egy NŐ”, mondta Coco 1921-ben az akkor mán méltán híres Ernest Beaux parfümörnek. Ernest több mintát is mutatott Coconak, aki az ötödik illatnál felkiáltott- ez lesz az! , bár hozzátette, hogy kicsit több jázmint is keverjenek az illatba. A parfüm elnevezésekor megmaradtak a laboratóriumi referenciaszámnál, így született a Chanel No.5, mely azóta is talán a világ leghíresebb parfümje.

A Chanel divatház azóta is számos parfümmel lepte meg a világot, népszerűségük töretlen, illataik időtállóak.