Menü

Cartier - Declaration d´Un Soir (50ml) - EDT

Ár:
8.550 Ft (6.732 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 27676-50
Elérhetőség: 0
Brand: Cartier
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: férfi
Kiszerelés: 50 ml

Leírás és Paraméterek

Cartier modernizálta az egyik legkeresettebb illatát, így született meg a Jean Claude Ellena által 1998-ben tervezett Déclaration d' un Soir .

Férfiaknak készült, de a nők élvezik igazán. Férfias , modern és elegáns illat, meghatározó illatai a bergamott és a keserű narancs,  a rózsafa , a koriander , a tölgymoha és a pacsuli.

 

 

A Cartier divatházat 1847-ben alapították, és kezdetben egyedi tervezésű,  gyönyörű és kifinomult ékszerekkel kereskedtek. Louis-François Cartier addigi mestere, Adolphe Picard párizsi műhelyét vette át, majd 1859-ben Párizsban megnyitotta első igaziműhelyét.

A 20. század elején a cég már Franciaországon kívül is terjeszkedni kezdett. 1902-ben Angliában is üzletet nyitottak, majd 1904-től már az uralkodóháznak is szállítottak ékszereket. Az angol hercegtől származik a mondás, miszerint Cartier „a királyok ékszerésze, az ékszerészek királya”.

Manapság már világszerte találkozhatunk Cartier üzletekkel.

Az első Cartier parfümök 1981-ben jelentek meg. Legnépszerűbb illataik közé tartozik a Pasha de Cartier, uniszex illatok közül a luxus Eau de Cartier, női illatok közül pedig a Cartier - La Panthere.