Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a ragyogj.hu webáruház sütiket alkalmazzon. A feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni!
Adatvédelmi nyilatkozat

Menü

Cacharel - Amor Amor (30ml) - EDT

Ár:
9.460 Ft
Cikkszám: 368-30
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 04.
Brand: Cacharel
Típus: női
Kiszerelés: 30 ml

Paraméterek

Illatkategória Virágos

Leírás

Mert a szemeidben ott a szerelmes képzelet és maga a szerelem. Ez a kacér illat a fiatal nők szerelmi kaland kereséséhez nyújt segítő alapot,hogy a férfiakat levegyék a lábukról és mint a forgószél hasítson keresztül köztük az izzó vágy. Ez az ínycsiklandozó illatot tette formában Cacharel az Amor Amor által. A szemtelenséget a Malati virág, egy indonéz változatos jázmin sambac ,mámorító aroma csokor biztosítják. A fanyarságot a citrusfélék és a kacér alma adja. Olyan mint színes finom cukorkák a vásárban.Az Amor Amor-ban a lányos szív alatti tavaszi és a nyári nap bontakozik ki,de a meleg téli napoknak is élményt ad,mert az illattól felsejlik az elmúlt nyár minden érzéki emléke..

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.