Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Menü

Britney Spears - Curious (30ml) - EDP

Ár:
4.810 Ft
Cikkszám: 179-30
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 30.
Brand: Britney Spears
Típus: női
Kiszerelés: 30 ml

Paraméterek

Illatkategória Virágos

Leírás

2004-ben adta ki Britney Spears az első illatát. Partnere a Coty Inc. volt ebben a projektben, és a parfüm azonnali sikert aratott.

Kíváncsi az első Britney Spears parfümre, amely gyümölcsös, virágos illatával, a vanília és a pézsma ellenálhatatlan aromájával von bűvkörébe, és azonnal sikert arat aki ezt viseli?

Kíváncsi az első Britney illatra amely 2004-2005 -ben az amerikai illatszeráruházak kimutatásai alapján az év illata lett? Kíváncsi? A marketing a női kíváncsiságra épült. "A kíváncsi nőre, aki nem fél a kockázatoktól."  A romantikus, független, pajkos, világos és érdeklődő lányok illata ez a pezsgő, gyümölcsös-virágos alapú parfüm, melynek fő jegyei a fehér virágok, a vanília és a pézsma. A kacér illat louisianai magnóliát is tartalmaz, ami igazán nagyszerűvé teszi ezt a parfümöt.

Britney Jean Spears ( Mississippi, 1981. december 2. –) amerikai énekesnő. Gyermekkorában kezdett énekelni, majd színészként is több televíziós műsorban bizonyíthatott. 1997-ben szerződött le a Jive Records-nál, debütáló nagylemezét, a …Baby One More Time-t 1999-ben adta ki, mely eddig a legsikeresebb tizenéves előadótól kiadott lemez lett. Már első éveiben a mainstream zene egyik meghatározó alakjaként ismerték, ezt pedig egy túlzottan nyilvános magánélet követte. Első két albumát popikonként adta ki, melyek eladási rekordokat döntöttek meg, míg slágerei, mint a …Baby One More Time és az Oops!… I Did It Again világszerte első helyezettek lettek. Legismertebb elnevezése a "Pop hercegnője" jelző.  Ezeket számos más album követte, majd egyre inkább Britney magánéleti botrányaitól volt hangos a média, karrierjét szüneteltette. 2008-ban változó viselkedése után úgy vélték, gyámra van szüksége az énekesnőnek. Ugyanebben az évben jelent meg hatodik, Circus című albuma, majd 2009-ben elkezdte legsikeresebb turnéját.

Spears munkájáért számtalan jelölést és díjat kapott.A Forbes szerint Spears a hatodik legerősebb celeb, és a harmadik legjobban fizetett zenész 2011-12-ben.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.