Menü

Benetton - Verde (30ml) Teszter - EDT

Ár:
1.250 Ft (984 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 36664-30
Elérhetőség: 0
Brand: Benetton
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: férfi
Kiszerelés: 30 ml

Leírás és Paraméterek

A Benetton Verde , a Benetton Rosso , a Benetton Giallo és a Benetton Blu teszik ki a 2010-es Benetton Colori parfüm kollekciót, melyek közül a Rosso és a Giallo női, a másik kettő férfi illat.

 

Mindegyik Benetton illat egy színt képvisel, egyedi csomagolásukat a Fabrica Design Stúdió tervezte.

 

Benetton Verde Man – a zöld a természet színe , amely nyugtató hatással van érzékeinkre. Összetétele:  a grapefruit , a kardamom és a dinnye szerepel a fejjegyben, a szívillatot  szerecsendió, ibolya levelek és illatos muskátli alkotják, míg az alap a cédrus , a guaiac és a benzoin adják.

 

 

A Benetton céget 4 testvér alapította még 1965-ben, alap termékeik a nagyon színes ruhák voltak. Első önálló boltjukat 1966-ban nyitották meg,  a következő három évben pedig folyamatosan fejlődtek. Az 1970-es években már Párizsban is üzletet nyitottak, majd a márka hamarosan az egész világon ismertté vált.

 

Hirdetési stratégiájuk alapja a társadalmi aktivizmus, mely igen népszerűvé tette a márkát.

 

1974-ben a cégcsoport felvásárolta a Sisley márkát is, 1982-től kezdve pedig már Tokióban is megnyitották az első Benetton butikot.

 

A cégcsoport kínálatában megtaláljuk a férfi, női és gyermekruházatot, újabban pedig egyéb kiegészítőket is, utazótáskákat, szemüvegeket, és természetesen a parfümöket.

Illatkategória Fás