Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Menü

Baldessarini - Ambré (50ml) - EDT

Ár:
9.550 Ft
Cikkszám: 4555-50
Brand: Baldessarini
A termék nem rendelhető!
Kifutás dátuma:
2024-03-25

Leírás

A 2077-ben született parfüm Baldessarini harmadikként piacra dobott parfümje. Fás-orientális illat a whisky utánozhatatlan felhangjával.

 

Fejjegyei a whisky mellett a mandarin és az alma, szívillata a nyers bőr és az ibolya, mely a borostyánból, a tölgyfából és a vaníliából megálmodott alapra épül.

 

Werner Baldessarini nagyszülei olasz származásúak voltak , apja osztrák textilkereskedő, anyja Nürnbergben született. Baldessarini , akit a barátai " Rini " nek hívtak, Münchenben  nőtt fel,érettségi után itt gyakornokoskodott mint textilkereskedő a Hirmer divatháznál. Ezt követően egy autószalonban dolgozott, a Heimernél, ahol 1971-ben ügyvezető igazgatóvá léptették elő.

1975-ben kezdett dolgozni a Hugo Boss divatháznál, mint tervező, később vezető tervező lett, 1988-ban az igazgatóság tagja lett,  majd 1993-ban róla nevezték el a Hugo Boss divatház luxusmárkáját.

2002-ben már ő volt a Hugo Boss divatház ügyvezető igazgatója, majd 2006-ban a Hugo Boss a luxuskategóriát egy az egyben átadta Baldessarininak, aki szinte azonnal eladta a jogokat a Ahlers AG –nek, ahol továbbra is részt vállalt a tervezésben.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.