Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a ragyogj.hu webáruház sütiket alkalmazzon. A feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni!
Adatvédelmi nyilatkozat

Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Aramis

Aramis

Az Aramis az egyik legrégebbi az Estée Lauder cégcsoport több mint 25 jegyzett márkája közül, melynek szintén tagja például a Clinique, a Bobbi Brown vagy a Donna Karan. 

A kozmetikai márkákat gyártó óriás,  Estée Lauder  cég története1946-ban kezdődött, amikor is Joseph Lauder és felesége, Estée Lauder megalapította az Esteé Lauder márkát.

Estée Josephine Esther Mentzerként született New Yorkban. Anyja egy francia katolikus családból származott, magyar zsidó felmenőkkel, édesapja pedig csehszlovák származású volt. Apja kezdetben szabóműhelyt, majd később egy vaskereskedést nyitott, Estée itt megszerezhette első tapasztalatait az eladás területén. Estée John Schotz nevű nagybátyja magyar származású vegyész volt, aki kifejlesztett egy bőrápoló krémet, ami megmozgatta Estée fantáziáját, és új üzletág nyitására adta a fejét.

Továbbfejlesztette a krémet, majd 1947-ben saját céget alapított.

Bővítette a termékportfóliót, egyre több üzletet nyitott, nemzetközileg is elismertté vált.

Első női parfümjét a Youth Dew-t 1950-ben dobta piacra, hatalmas sikert aratva. Már az első évben 50.000 palacknyit adott el belőle.

Ezt számos már népszerű illat követte, és mára az egyik legkeresettebb márkává lett.

Rendezés:
Nézet:
Brand: Aramis
Raktáron
9.830 Ft