Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Aquolina

Aquolina

Az Aquolina egy olasz kozmetikai cég, a Selectiva egyik ágaként jött létre 2002-ben, Antonella Pascale alapításával. A márka mára számos terméket forgalmaz, hajápoló szereit, szájfényeit, tusfürdőit és parfümjeit egyaránt kedvelik mindenütt a világon.

2003-ban az Aquolina bemutatta első parfümjét, a máig legkelendőbb, listavezető Pink Sugar névre keresztelt vattacukor illatú kis csodáját, mely elég megosztó. Vannak, akik odavannak érte, mások már émelyítően édesnek találják, de az biztos, hogy intenzív és harsány illatával bármilyen közegben a középpontba állítja viselőjét.

Természetesen a márka a férfiakat sem hagyja ki a sorból, a Pink Sugar parfüm kék változata 2006-ban elent meg. A Blue Sugar ugyan az Aquolina nevéhez hűen édeskés, de az összetevők listáján számos fűszer jelzi, hogy férfi illattal van dolgunk. Az elmaradhatatlan vattacukrot az édesgyökér, a csillagánizs, a koriander és a mandarin egészíti ki. Az idővel krémessé enyhülő édes parfümillat a hódítani vágyó férfiak ellenállhatatlan eszköze lehet bármely éjszaka. 

Rendezés:
Nézet:
Brand: Aquolina
Raktáron
6.640 Ft
Brand: Aquolina
Raktáron
5.200 Ft