Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat
Menü

Adidas - Fruity Rhythm (75ml) - EDT

Ár:
3.140 Ft
Cikkszám: 29175-75
Elérhetőség: Raktáron
Brand: Adidas
Várható szállítás: 2024. április 22.
Típus: női
Kiszerelés: 75 ml

Paraméterek

Illatkategória Gyümölcsös

Leírás

Édes-gyümölcsös virágos illat. Nagyon kellemesen érződik rajta a  gyümölcsök és virágok illata. Illatösszetevői között szerepel a ciklámen, fekete ribizli, frézia és pézsma. Ideális választás minden nő számára.

Az Adidas márka egy kis német faluból, Herzogenaurachból származik. 1925ben kezdték el a gyártását, a cég alapítója Adolf " Adi " Dassler volt.

Az Adidas kezdetben kis cég volt, futball és futócipőket gyártott, érdekes módon a mai napig ezek a legkeresetteb termékei, pedig az Aidas az évek során nagy lendülettel fejlődött, és rengeteg új terméket dobott piacra. Az Adidas márka hallatán legtöbb embernek a stílus, a minőség és a jó hírnév jut eszébe.

Az Adidas 200 országban forgalmazza termékeit, 1994-ben az évi árbevételük elérte a 3 milliárd dollárt.

Az Adidas cég illatszereinek és testápolási termékeinek licencét a Coty Inc jegyzi.

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.