Termékek Menü
0
   

Hugo Boss - Hugo XY (100ml) - EDT

Hugo Boss - Hugo XY (100ml) - EDT Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
10.700 Ft (8.425 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 6227-100
Elérhetőség: Raktáron
Brand: Hugo Boss
  • Ajándék táskadísz 5000 Ft vásárlás felett
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: férfi
Kiszerelés: 100 ml
Leírás és Paraméterek

Hugo Boss XY nevű parfümje újraértelmezett verziója a korábbi Hugo néven futó illatnak. Korszerűbb viszont annál, a hangsúly a mentán és a bazsalikomon van. A modern viszonyok szellemében készült, női párja a Hugo XX. A párosítás lényege a provokáció, és a rivalizálás.

Fejjegyek: körte, cédrus és bergamot; szívjegyei a bazsalikom és a menta;  alapjegyei a pacsuli, a pézsma és a cédrus.

Boss 1885-ben született, szüleinek fehérneműboltja volt Metzingenben, Stuttgart közelében. Az Első Világháború után, 1924-ben Boss saját ruhagyárat alapított, egyszerű, funkcionális viseleteket gyártott, esőkabátokat és sportruhát, nem is gondolt arra,hogy designer-darabokat tervezzen. Manapság már köztudott, hogy később Hugo Boss szállította az SS katonák fekete egyenruháját. A második világháború után ezért elég sokan bírálták, ennek ellenére a cég képes volt a túlélésre, és átváltott a „hétköznapi” ruhák tervezésére és gyártására, mellyel hamarosan népszerűvé vált.

Hugo Boss 1948-ban halt meg, cégét veje, Eugen Holy vette át.  A hatvanas években elkészítették első konfekciós férfizakó-kollekciójukat, mely megalapozta a későbbi sikereket. Az 1960-as és 1970-es években a Hugo Boss öltöny volt a viszonyítási alap, ha a minőség és a divat szóba került. 1969-ben Jochen és Uwe Holy (Eugen fiai) vették át a cég vezetését, nekik köszönhetően vált nemzetközivé a máig is sikeres cég.

1985-ben jelent meg az első Hugo Boss parfüm a Boss Number One. Ezt követte a Boss Elements 1993-ban. Az ezeket követő számos parfüm mind különböző stílusú, hangulatától függően választhat belőlük a márka elkötelezett híve.